Vormgeving

potloodsp2

Als designbureau zijn we veelzijdig in grafisch ontwerp voor o.a. logo's, huisstijlen, folders, brochures, posters, stickers, magazines, websites, flashbanners voor internet, websites, advertenties, nieuwsbrieven en andere communicatie uitingen.

Webdesign
Vidiform ontwerpt en programmeert functionele en heldere websites waarbij de nadruk ligt op een sterk grafische vormgeving. Dat kan een eenvoudige statische website zijn maar ook een dynamische website met een content management systeem. Steeds meer bedrijven en organisaties willen de inhoud van hun website zelf aan kunnen passen, zodat het eenvoudiger is om de site actueel te houden zonder dat daarvoor specifieke technische kennis nodig is.

Wij ontwikkelingen en realiseren websites in combinatie met Social Media in CMS systemen zoals Joomla en Wordpress. Tevens kan dit gecombineerd worden met ons narrowcasting systeem.

Lees Meer


Professionele PowerPoint Presentaties
Uw bedrijf geeft waarschijnlijk geregeld presentaties aan verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld aan de aandeelhouders, commissarissen, prospecten, huidige klanten, toeleveranciers, potentiële medewerkers. De potentiële waarde van dergelijke presentaties zijn enorm! Uw PowerPoint presentatie is uw visitekaartje.          

Vidiform bereid samen met u de presentatie voor. De werkwijze is als volgt. U levert de kale presentatie aan ons en wij verzorgen de lay-out (eventueel geluid) de vormgeving en animatie's conform uw huisstijl.

Geïnteresseerd? Bel ons voor informatie. Wij komen graag eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek.


3D visualisatie/animaties
Vidiform heeft ook ervaren 3D ontwikkelaars. Dit kunnen 3D visualisaties van bouwprojecten zijn, interieur en exterieur of een combinatie van beiden. Maar ook 3D animaties en special effects voor bijvoorbeeld foto- of filmmontages. Daarnaast kunnen wij ook gedetaileerde art impressions om een juiste sfeer over te brengen.

Het retoucheren van beelden is ondermeer zeer geschikt voor reclame toepassingen. Onder andere voor promotie, animatie films, flying logo`s en aftiteling bij instructiefilms, voor beeldscherm presentaties, reportage of andere doeleinden voor zowel bedrijf als privé.


Foto & Video producties
Vidiform produceert onder andere multimediale bedrijfspresentaties, commercials, maar ook bedrijfsfilms. Foto & Video is een ook onderdeel binnen onze multimedia producties. Uiteindelijk is het aan ons om een dusdanig concept te bedenken en te ontwikkelen waarbij we verschillende soorten media, zoals tekst, animaties, video, foto en geluid samen voegen tot een goede productie dat aansluit aan uw doelstellingen.  

Wij beschikken over eigen faciliteiten voor digitale HDV camera's en montage mogelijkheden. De editing faciliteiten bestaat uit 2 edit systemen met diverse edit en retouche programma's. Afhankelijk van het project wordt er ook regelmatige samengewerkt met onze partners. Met deze partners hebben wij al jarenlang ervaring en zijn zeer professioneel in hun vakgebied.