Content op maat

Naast het narrowcasting systeem is effectieve content heel belangrijk. Dat kan op diverse manieren waarbij we teksten, filmpjes, animaties en fotos combineren om de content op een doeltreffende wijze tot uiting te laten komen. Samen met u zullen wij dit realiseren comform uw huisstijl.

"Heeft u zelf al een bestaand narrowcasting systeem maar u ziet geen mogelijkheden of u  heeft geen tijd om zelf content te onderhouden dan doen wij dat graag voor u."

Beeldscherm reclame

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van ons Narrowcasting Netwerk in IJsselstein op diverse interessante locaties. U kunt bij ons uw bedrijf promoten door middel van het plaatsen van advertenties of videocommercials. Heeft u geen geschikt advertentie materiaal voor narrowcasting toepassingen dan is dat geen probleem. Vidiform is al 20 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldscherm advertenties, video commercials en 2d/3d animaties. 

Heeft u wel al beschikking over een geschikt advertentie materiaal dan kunt u dat aan ons aanleveren. Hiervoor gelden wel een aantal aanlever richtlijnen.

Richtlijnen content aanleveren

Mail of bel ons voor meer informatie. Graag informeren wij u welke mogelijkheden er zijn.