Aanleveren content

  1. De heer / mevrouw*
  2. Voornaam*
    Vul hier alstublieft uw voornaam in.
  3. Achternaam*
    Vul hier alstublieft uw achternaam in.
  4. Organisatie*
    Vul hier alstublieft de naam van uw organisatie in.
  5. Adres*
    Vul hier alstublieft uw adres in.
  6. Postcode en woonplaats*
    Vul hier alstublieft uw postcode en plaats in.
  7. E-mail*
    Email adres is niet juist
  8. Telefoonnummer*
    Onjuist telefoonnummer.
  9. Afbeelding uploaden (JPG)*
    Ongeldige invoer

    (Max. 5mb)

  10. Startdatum uitzendperiode*
    U heeft nog geen startdatum aangegeven
  11. Einddatum uitzendperiode*
    U heeft nog geen einddatum aangegeven
  12. Vraag / opmerking:
    Ongeldige invoer
  13. Maximaal 400 karakters.

  14. Deze code is ter beveiliging van uw bericht. Na het invullen van de 4 cijfers uit de afbeelding kunt u dit formulier versturen.*
    Deze code is ter beveiliging van uw bericht. Na het invullen van de 4 cijfers uit de afbeelding kunt u dit formulier versturen.
    Ongeldige invoer
  15.   

Wij willen u erop attent maken dat u de afbeelding op tijd aanlevert. De afbeelding word namelijk eerst nog gecontrolleerd en beoordeeld of het voldoet aan de richtlijnen. Voldoet dit niet aan hetgeen is aangegeven dan ontvangt u een mededeling dat de aangeleverde content niet conform de richtlijnen voldoet.

Voor kant en klaar aangeleverde afbeeldingen geld een periode van 5 werkdagen. Dus 5 werkdagen voor de  aangegeven uitzenddatum die u op het formulier heeft aangegeven.

Heeft u geen mogelijkheden om een advertentie of tekstboodschap te maken dan kunnen wij dit uiteraard voor u realiseren. De kosten voor het maken van een advertentie of tekstboodschap zijn € 45,- exclusief 21% BTW. In dit geval vragen wij u het digitaal materiaal (teksten, foto's en logo's) te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ook duidelijk aan wat uw wensen zijn. Dit bespoedigd de productie. Tevens dient u de content 14 werkdagen voor de uitzenddatum aan te leveren.

Richtlijnen aanleveren content