Aanleveren content

 1. De heer / mevrouw*
 2. Voornaam*
  Vul hier alstublieft uw voornaam in.
 3. Achternaam*
  Vul hier alstublieft uw achternaam in.
 4. Organisatie*
  Vul hier alstublieft de naam van uw organisatie in.
 5. Adres*
  Vul hier alstublieft uw adres in.
 6. Postcode en woonplaats*
  Vul hier alstublieft uw postcode en plaats in.
 7. E-mail*
  Email adres is niet juist
 8. Telefoonnummer*
  Onjuist telefoonnummer.
 9. Afbeelding uploaden (JPG)*
  Ongeldige invoer

  (Max. 5mb)

 10. Startdatum uitzendperiode*
  U heeft nog geen startdatum aangegeven
 11. Einddatum uitzendperiode*
  U heeft nog geen einddatum aangegeven
 12. Vraag / opmerking:
  Ongeldige invoer
 13. Maximaal 400 karakters.

 14. Deze code is ter beveiliging van uw bericht. Na het invullen van de 4 cijfers uit de afbeelding kunt u dit formulier versturen.*
  Deze code is ter beveiliging van uw bericht. Na het invullen van de 4 cijfers uit de afbeelding kunt u dit formulier versturen.
  Ongeldige invoer
 15.   

Wij willen u erop attent maken dat u de afbeelding op tijd aanlevert. De afbeelding word namelijk eerst nog gecontrolleerd en beoordeeld of het voldoet aan de richtlijnen. Voldoet dit niet aan hetgeen is aangegeven dan ontvangt u een mededeling dat de aangeleverde content niet conform de richtlijnen voldoet.

Voor kant en klaar aangeleverde afbeeldingen geld een periode van 5 werkdagen. Dus 5 werkdagen voor de  aangegeven uitzenddatum die u op het formulier heeft aangegeven.

Heeft u geen mogelijkheden om een advertentie of tekstboodschap te maken dan kunnen wij dit uiteraard voor u realiseren. De kosten voor het maken van een advertentie of tekstboodschap zijn € 45,- exclusief 21% BTW. In dit geval vragen wij u het digitaal materiaal (teksten, foto's en logo's) te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ook duidelijk aan wat uw wensen zijn. Dit bespoedigd de productie. Tevens dient u de content 14 werkdagen voor de uitzenddatum aan te leveren.

Richtlijnen aanleveren content